Седмица за почивка и анализ - 03.05 - 09.05.2021г.

Радко Христов25 априлтаро

Изтеглените карти за предстоящата седмица са: Кралица чаши, Дявола, Седмица пентакли и Крал чаши.

Те показват, че седмицата ще бъде малко мудна, защото събитията вече са в процес. Можем дори да се почувстваме изнервени, понеже нищо съществено (според нас) не се случва. Все нещо ще ни пречи да действаме активно, дори среща с интересен човек може да не се получи, но пък предстои седмица на хубава почивка за ума и тялото. Седмица пентакли показва време, идеално за преосмисляне на цялостната ни нагласа към живота, а това става най-добре при спокоен ум, при отпускане на всички сетива – пълна почивка в празничните дни! Хубаво е да се опитаме да отговорим на себе си дали даваме повече, без да получим очакваното, или очакваме твърде много, без да даваме достатъчно от себе си.

През тази седмица много от нещата, които вече са в процес, ще зависят от нашето отношение и участие. Трябва да внимаваме да не „пренатегнем пружината“ на активността си, защото, усещайки, че всичко тече мудно, можем да стигнем до крайности, които не са желателни. Хубаво е тази седмица да общуваме с по-мъдри и опитни хора, които могат да разберат същината на проблемите ни и да ни насочат по правилния път за решаването им.

Добре е, че в края на седмицата ще ни бъде предоставена помощ – като конкретно предложение или пък вселената ще се намеси дискретно в развитието на събитията. Каквато и да бъде формата на тази помощ, нямаме никаква причина да я отхвърляме. Просто трябва да я приемем и нещата ще тръгнат. В предишните седмици вниманието ни беше заострено на това да не приемем предложение, което ще ни вкара в капан. Сега ситуацията е изчистена. Това, което неочаквано се появява, ще бъде в наша полза и ще работи за подобряване на всички аспекти на започналите процеси в живота ни.