Какво наистина желаем?! - таро прогноза за 24.05 - 30.05.2021г.

Радко Христов24 майтаро

Изтеглените за тази седмица карти са: Висшия жрец, Деветка пентакли, Паж мечове и Отшелника.

За разлика от миналата седмица, през предстоящата нещата трябва да вървят добре според картите. Проблемният аспект е, че е възможно да си въобразим как сами се справяме с предизвикателствата, стоящи пред нас. През тази седмица би било груба грешка да надценяваме възможностите си. Ще ни бъде предложена помощ от хора, институции или от среда, от която най-малко очакваме такова нещо, и е добре да я приемем.

Седмицата ще протече монотонно – за добро или за лошо, но събитията ще следват правилния си ход. На работното място ще се занимаваме с обичайни дейности, които с еднообразието си ще ни погълнат, но и ще внесат успокоение. В личен план ще цари взаимно доверие и разбирателство с партньора. Ако е начало на връзка, няма да усетим силен емоционален прилив, по-скоро ще има повече сигурност в отношенията. Според ТАРО това е истинската любов, която започва като приятелство и после прераства в емоция, т.е. любовта такава, каквато я разбираме, идва после. Този тип взаимоотношения са дългосрочни.

Възможно е да получим адекватни съвети как да се справим с казусите, стоящи пред нас. Добре е да се вслушаме в тях и едновременно с това да продължим да действаме по своя си оригинален начин. Това вероятно няма да бъде изцяло одобрено от другите, но не трябва да ни отказва от нашата индивидуалност. В края на седмицата ще подходим с доза интелигентност, която ще изиграе положителна роля и ще стигнем до повратна точка в реализирането на лична или служебна „победа“. За да се случи това, ще имаме нужда да се вглъбим в себе си и да дадем приоритет на собствените си мечти и цели. В този смисъл всеки от нас ще поеме в определена посока, която е значима за напред. Възможно е да разрешим проблем, който до момента ни е спъвал; да намерим пътя към спокойствието, който ще ни отведе на правилното място в личен и в професионален план.

Седмицата ще е монотонна, но пък ще е седмица, даваща ни възможност да „чуем“ себе си. За целта е добре да приемем подадена ръка, да се обвържем с хората около нас, за да разберем какво НЕ искаме и да открием собственото си призвание.

Седмицата е уж спокойна на повърхността, но многопластова в духовен аспект, защото ще ни даде възможност чрез помощта на околните да забавим темпото, да изчистим приоритетите си и да поемем в правилната посока балансирано и разумно.