Голямата промяна наближава – таро прогноза 31.05 – 06.06.2021г.

Радко Христов30 майтаро

Изтеглените карти за тази седмица са Девет меча, Отшелник, Паж чаши и Асо чаши.

Това показва, че седмицата ще бъде много спокойна, с „незабележим“ ход откъм събития. Характерното е, че ще имаме вътрешни притеснения, които ще се окажат напълно безпочвени. Нещата вече не зависят от нас, още повече че вече сме направили най-доброто, на което сме способни в предишните периоди – сега вече естественият ход на събитията е от определящо значение. Стресът, който ще изживяваме, ще зависи от нашите опасения дали висшестоящите ще са доволни от нас, а на практика те имат съвсем други задачи и изобщо не се вълнуват от нашето присъствие. Или пък случайно изпусната фраза в разговор с човека, който ни интересува, ще ни притеснява – как той я е възприел?! Безпочвени притеснения! Нищо от това, на което в момента отдаваме значение, не влиза в полезрението на околните, защото и те си имат своите вълнения от някакво друго естество.

Смисълът на седмицата е да преодолеем вътрешните си страхове и да спрем да се притесняваме неоснователно – това е само разход на енергия. По-важно е какво ще се случва в следващите седмици – Картите показват, че се задава съществена промяна на хоризонта. Вместо да си „скубем косите“ безпочвено, сега трябва да определим съвсем точно посоката, в която искаме да се придвижваме в професионален или в личен план. От тази наша увереност накъде искаме да вървим, ще зависи промяната, която се очертава. Седмицата изисква утвърждаване във вътрешен план на това, което искаме да ни се случи, а не да се вглеждаме в дребни детайли, които другите не забелязват и те наистина са без значение за когото и да било. Трябва да се опитаме да видим в перспектива „голямата картина“, а за да се случи това, сега е важно да си направим вътрешна самооценка, която ще ни даде много отговори.

В края на седмицата промяната започва и трябва да сме готови за нея. Любовта към живота ще ни призове силно и трябва да ѝ отговорим адекватно. Ако страдаме по отминала връзка и сърцето ни е „разбито“, вероятно ще се появи някой или нещо, което ще привлече неудържимо вниманието ни и ние, като хамстера в известната реклама, изведнъж ще открием, че има и друг живот. Проблемът с предишната връзка няма да се разреши, но ще бъдем тласнати в посока, която ще ни въздейства изключително добре и ще ни зареди с много положителна енергия – отново ще живеем на пълни обороти. Всекидневието ни ще се освежи с много преживявания, които ще направят света около нас цветен – с най-ярките и топли цветове на красивите емоции – любов, щастие, удовлетвореност!